tirsdag 3. februar 2009

Onkel reisende Mac


Hvem husker vel ikke Onkel Reisende Macs fantastiske reisebrev ifra "Det Ytre Rom"! For meg var hans artige møter med menneskeverden en av de store høydepunktene i Fragglene. Elsker den dag i dag Onkel Macs enkle forklaringer på alt det "ukjente" han ikke forstod. hihi

Selv elsker jeg å reise til nye steder. Det er så spennende å treffe nye mennesker og få oppleve andre kulturer. Min drømmeferie er å få dra på Safari i Afrika, men vi venter nok med det til mini-Bea blir litt større. :o)Sommerferien skal i år tilbringes på en vakker strand i Bulgaria.
Gleder meg til 2 uker med sol, bading og familien. :o)Men heldigvis blir ikke dette den eneste turen over landegrensen. Og da regner jeg ikke med alle de turene vi tar over grensa til Nordby/Svinesund for å få hamstret litt kjøtt til fryseskapet vårt.... hihi


For noen år siden var jeg litt stor i kjeften og lovte tantepia mi en storbyferie når hun ble 18 år! ...og årene går som alle vet veldig fort... for i mai fyller hun 18 år.


Så på sensommeren drar vi på jentetur til London. Kom gjerne med tips om hva vi må få med oss når vi er der. Og gjerne om du har noen shopping tips til oss. :o)

Om to år går turen til Paris... da blir nok en niese 18 år.
Kjæresten min kom hjem med denne boka i forrige uke.


Så nå er det bare å kaste seg over boka og finne ut hva St Petersburg har å by på. :o) Noen av dere som har vært der??

hihi gleder meg til en ny kjærestetur :o) Tusen takk kjærest, æ elske dæ....ps: alle bildene i dette innlegget har jeg googlet.....

4 kommentarer:

Lena sa...

Takk for koselig hilsen! Det er no skit å gå rudt og hangle...

Så deilige reiser du skal ut på da! Alt fra storbyshopping til hvit strand... Jeg drømmer jeg også!

Klem.

Torilpia sa...

Paris kunne jeg tenkt meg også .. og safari hadde jeg veldig lyst på da jeg var yngre .. men er nok blitt for pysete tror jeg .. :o)

Kos dere på tur .. :o)

BTW ... alltid gøy å shoppe jenteting - de er jo like mye til mor som til jentebarnet :o)

Ha en fortsatt fin torsdagskveld - klemmer!!

Henriette sa...

Så gøy med reiser både hit og dit. Har alltid elska og reise, men plutselig har det vorte litt tiltak......Kan ha samanheng med ein del lite heldige omstendigheter rundt dei 3 siste forsøka, men me prøver igjen til somaren;)

Såg dei nydelege kjøkena du har sett på til mini Bea. Eg er uhelbredeleg forelska i det lyseblåe Honeybake kjøkenet....har sikla på det i 1 år snart,men me har ein plastikk komfyr som verkar....Men eg vert varm om hjarterøtene og veik i knea når eg ser den komfyren, og eg har sett han live og, så kanskje til 3 års dagen til frøken dings......

Ha ein flott kveld, og kos deg med turplanlegging. Det er halve gleda med reisa synes eg, drøyme, planlegge og glede seg;)

Klem:0)

Nin sa...

ÅÅÅ nu fikk eg løst å reise :) E litt lei vinter og mørkr nu,så det skal bli skjønt når sola og våren kommer :)