søndag 21. februar 2010

2 årI dag har vi feiret 2 årsdagen til Mini-Bea. Mamma/mormor hadde tatt turen helt fra Trondheim denne helga. Bare for å feire den storedagen sammen med oss. :o)
Og ungene har virkelig kost seg med å ha mormor hos seg i noen dager. ;o)
Tusen takk for at du kom mamma!De andre gjestene kom til ferdigpyntet bord og mange flotte kaker. Og 2-åringen selv var strålende fornøyd med all oppmerksomheten og gavene hun fikk.

Det er så rart å tenke på at det er 2 år siden hun ble født. Det føles jo ut som om det var i går! Hvor har det egentlig blitt av alle dagene?
Det er virkelig skremmende hvor fort et år går.

Så isteden for å glede meg til sommer'n, vil jeg nå heller prøve å glede meg over hver dag som kommer. ;o)Når jubilanten våknet fikk hun åpne de første gavene. Bord og stoler fra oss, spisestol til dukka hadde mormor fikset og en Maileg Kanin fra storebror. Lykken var stor og jenta vår var strålende fornøyd.


Klem fra Bea

4 kommentarer:

Tine sa...

Gratulerer så mye med lillemor.ja,tiden går innmari fort. Sant som du sier at man bør glede seg for hver dag som kommer.Men man kan glede seg til sommeren også.He,he
Så kos med besøk fra trøndelag.Jeg fikk bursdagshilsen fra samme dama på min bursdag.Veldig koselig.Så masse fint lillemor fikk i gaver da.Her er det nedtelling til vår snart5-åring.Om 2 dager bare!!!Samme dag som oldis har bryllupsdag: )
Ha en fin fin uke!
Klem fra oss i Sveits

Tine sa...

Tusen takk for det.Kommer dere til Sveits i sommer? Vi har ingen planer om å reise til Norge i sommer.Blir hovedsaklig her, og sikkert noen turer til nabolandene.Si fra hvis dere er i nærheten da!Klem

Aylana sa...

Nydelig :D<3

Anonym sa...

Hei :)
Kor har du fått tak i toget med tall på??
Sånt vil me òg ha :)