tirsdag 6. juli 2010

NR. 9

Mini-Bea er 2,5 år og sta som et gammelt Esel. Det trasses der det trasses kan.....


Det går mye i trusebleier hjemme hos oss, må nok innrømme at jeg er litt for lat til å hoppe på den nye tøybleietrender. Så her kjører vi bruk og kast....

I forbindelse med fotball-VM har Libero designet VM-bleier. Disse er supersøte med forskjellige nummer på rompa. Og hver pakke inneholder Nr. 7, 8, 9, 10 og 11.

Så har vi da det søte lille Eselet vår. Hun skal KUN bruke bleie Nr.9. Det er nemilg bare Nr.9 som er bra nok for den lille prinsessa.
Så de 4 første bleiene i hver pakke går som en drøm. Jenta hyler nemlig av glede hver gang Nr.9 blir tatt opp av pakka.Men når man da har en bleiepakke som inneholder ca 18 bleier, fordelt på 5 forskjellige nummer, sier det seg selv at de fleste bleiene ikke har det rette nummeret på rompa.Så når de siste 14 bleiene skal holde barnet vårt tørt, må det en stor overtalelses kampanje til. Gjett om det er slittsomt da?

Så nå jeg vurderer å legge ut denne annonse på finn.no

Bleie Nr.9 ønskes kjøpt. Om ønskelig kan de også byttes inn mot bleie Nr. 7, 8, 10 eller 11.
Klem fra Bea

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

He he... Morrsomt innlegg! Selv om det er ramme alvor og ikke mye morrsomt for dere. Men trassen kjenner jeg godt igjen. Min lille prins er nå 3 år og 2 mnd, og er ganske så bestemt, selv om jeg føler at vi er over det verste (for denne gang).

Klem.

Mittkrypinn sa...

He he flira godt jeg nå ja. Du har nok ei gløgg bestemt frøken :)

Sulvis sa...

Jeg kunne jo legge av 9-er-bleier fremover? Hehehe!