fredag 8. mai 2009

Livets landevei

Noen ganger er det merkelig hvordan livet kan forandre seg. Plutselig er det noen som trekker ut hylla du står på og du mister balansen.

Det er vel akkurat dette som i det siste tiden har skjedd hos meg. For noen uker siden vi fikk plutselig beskjed om nedskjæringer på jobben. Så nå har vi gått rundt som noen Zombier hele gjengen og ikke vist hva som skjer og hvem av oss som kommer til å miste jobben sin.

På mandag fikk vi endelig beskjed. Jeg beholder heldigvis jobben min, men dessverre mister jeg en av min beste kollegaer og støttespillere. Det blir ikke gøy å sitte igjen her uten henne...... Jeg har utrolig dårlig samvittighet. Det føles nemlig ut som om jeg har fått beholdt jobben min på bekostning av henne. I løpet av sommeren kommer også en del av de innleide konsulentene våre til å forlate oss, jeg er redd det blir både tomt og kjedelig for oss som blir igjen her. I tillegg kommer hver enkelt av oss til å få mye mer å gjøre. Pluss vi vet ikke om det kommer flere runder med oppsigelser....

Så derfor har det vært meget stille på bloggen min. Jeg har liksom ikke funnet energien til å blogge.

I helga skal vi til Telemark på gården til svigerfar. Det skal bli deilig å komme seg litt bort og få hentet frem nye krefter. Kommer sterkere tilbake etter helgen. :o)Klem fra Bea

1 kommentar:

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Hei hei, kom forbi deg på min vei, ser meg litt rundt i bloggeland.

Har opplevd det samme som deg på arbeidsplass, er ambivalent følelse, man er glad for å beholde jobben, men trist for de som ikke får det.

Ha en strålende helg,
håper du titter innom meg også!

Klem fra meg