onsdag 11. november 2009

Julekalendern

til Mini-Bea er ferdig og gavene ligger nå pent innpakket i en liten eske.Jeg har skrevet datoen på pakkene med en rød tusj. (På storebror sine pakker har jeg brukt blå.)Fasiten har jeg i tillegg skrevet på et lite ark.

Storebror sin er ikke helt ferdig ennå, det er mye vanskeligere å finne kalendergaver til han. Så kom gjerne med tips til kalendergaver som passer til en stor gutt på 12 år. :o)PS: Dette innlegget er virkelig ikke laget for å stresse opp noen, for det er jo ennå 42 dager til julaften. hihi


Klem fra Bea

10 kommentarer:

Lillan sa...

jøss så flink du har vært...:)))

ja det er ikke lett med kalendergaver...jeg lagde det ifjor til min 4 åring og det var stor stas men fyttikatta hvor mye dyrere det ble enn vanlig sjokoladekalender:)
Vet ikke hva han får iår ..har ikke bestemt meg.

Tips til 12 åring er ikke lett, men tegnesaker, figurer av alle slag, lego, skolesaker, godterier hihi, cd, dvd (litt dyrt da), truser, sokker, caps, toalettsaker, vanter/hansker, tannbørste i tøff design...ja nå stoppet det seg;)

klem fra Lillan

Livet i Fattighuset sa...

Jøje meg, så flink du er. Jeg tviholder på bildekalenderen fra Bamse, verdens sterkeste bjørn. Den har jeg hatt siden jeg var liten, og Lillemor er nå påtvunget tradisjonen. Det krever litt planlegging, siden Bamsebladet som kommer ut i Norge ikke har hatt adventskalender de siste årene. Tur til Sverige må til, med andre ord :-)

Ha en fortsatt fin førjul i november.

Marie

Guttemamma sa...

24 gaver i boks her og (de får hver tredjedag hver) og i dag kom gråpapir i hus til innpakking:-)
Gutt 12 år...hårvoks,bokser,dusjsåpe,deo..??

beate sa...

oj, nå må jeg begynne å tenke på julekalender ting ja...

takk for at du la igjen et spor hos meg. nå skal jeg kikke litt mer i den fine bloggen din!

klem Beate

Ida sa...

Hihihi.. you got me svetting :-) Nei, faktisk ikke.. jeg kjører det vanvittig enkelt i år!

lillebror er enda for liten til å forstå - derfor blir det ingen kalender på han - og storebror ønsket seg en legokalender.. SKAL BLI :-)

Flink du er !! Det skal sier ;-D

klem

huset på øya sa...

Så flink du har vært. Jeg har nesten ikke begynt å handle til mine små. Har to små gutter og synes det er litt jobb å kjøpe til de. De fikk mye Small World figurer ifjor... Ha en FIN torsdag! Vibeke :)

http://villalltidhamera.blogspot.com/ sa...

Åh vad fint Du gjort, superfint!

Elisabeth sa...

Så flink du er som er ute i god tid. Må også få lagt snart.

Klem.

Villa von Krogh sa...

Jeg har ikke begynt enda jeg... :)

Men må vel det snart!
Ang tips til Kina.
Det er veldig lurt å kjøpe en sele som du setter på den minste. Med tau. Denne fåes hos Babyshop blandt annet. Emma hadde den på hele tiden nesten. Og en av oss hadde den festet rundt armen.
Og vi kjøpte en rød vogn. Farge er synlig!
Ellers er det viktig med desinfiksjonsmiddel, kjekt å ha med en dorull, og våtservietter. :)

Jeg har ikke vært i Bejing, men har hørt at det er helt fantastisk!

Håper det var til litt hjelp... Klem Anine

Henriette sa...

Så flink du har vært:) Her er og julekalenderen i hus, men me satsar på Simon Flem Devold si adventsok, og Playmobil si julekrubbe;)Berre tanken på å kome opp med 48 presangar, som ikkje skal koste skjorta, og heller ikkje berre vert kasta etterpå, gjer meg reint skjelven. Bøyer meg i støvet for alle som får det til;)

Ha ei strålande helg.
Klem:0)