onsdag 25. mars 2009

Ut på tur

For noen uker siden kom kjæresten min hjem og fortalte at han måtte dra til Singapore igjen. Jeg ble selvfølgelig litt lei meg med det samme. Det er ikke så artig å være hjemme alene i over en uke. :o(

Men så smilte han lurt og spurte om ikke jeg og ungene kunne komme etter? Vi kunne jo ta noen feriedager der nede i forbindelse med påske. Og hvem kan si nei til en sånn opplevelse? :o)Så på mandagen flyr jeg, storebror og mini-Bea fra Gardemoen til den andre siden av verden. Det blir en lang reise, men jeg er helt sikker på at det går bra. På flyplassen i Singapore står jo drømmeprinsen min og venter på oss. :o)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ som jeg gleder meg. Kjenner sommerfuglene bobler i magen og hele kroppen min lider av reisefeber. :o)
Etter noen dager i Singapore går turen videre til drømmeøya BALI. :o)
Oj så deilig det skal bli å kjenne sand imellom tærne.Jeg tenkte å blogge ifra mobilen når vi er der nede, men vet ikke hvordan det gjøres. Kanskje noen av dere kan gi meg noen tips?

Bildene er hentet fra nettet, men når vi kommer hjem skal dere selvfølgelig få se noen av våre egne bilder i fra ferieparadiset. :o)

klem fra Bea

4 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, ønsker dere en kjempe god tur! Blir nok en opplevelse :-)

mi-rachel sa...

så spennende.
rikitg god tur!

Henriette sa...

Åh så fantastisk!! Vert nesten litt misunneleg, men berre nesten altså;) Håpar de får ein kjempetur, og får nyyyyyte sola.

Stor klem:0)

Guttemamma sa...

Utrolig stas, riktig god tur!! Aner ikke hvordan du blogger fra mobilen...klem