tirsdag 21. april 2009

Postmann Pat

I dag når jeg kom hjem i fra jobb lå denne hentelappen i postkassa vår.Jeg jublet av glede.
Tingene jeg hadde bestilt hos Standlykke lå nå og ventet på meg. :o) Etter middagen spaserte vi bortover til butikken og hentet pakken. Jeg klarte ikke å vente til jeg kom hjem, så esken ble åpnet med det samme. hihi :o)

Så nå er mini-Bea en lykkelig eier av en liten maileg dukke, maileg vugge og noen nydelige Babuscha dukker.Tusen takk Lene. Jeg er kjempe fornøyd med både varene og den raske leveringen.Det blir iallefall ikke siste gangen du får en bestilling i fra meg. :o)

12 kommentarer:

Bo med barn sa...

Tusen takk for hyggelig omtale. Jeg blir så glad når kundene blir fornøyde og når jeg ser tingene "mine" i bruk! Nydelige bilder av lille Bea:)

Nå skal jeg se litt på bloggen din som var ny for meg;) Ønsker deg en flott ny dag...om noen timer.

Lena

Guttemamma sa...

Så fine ting du har kjøpt!!Er så glad i maileg jeg og..:-)
Ha en super duper onsdag!!
klem

Henriette sa...

Så fine ting du har kjøpt. Nydelege bilete av miniBea. Har prøvd å sjå for meg størrelsen på dei minste Maileg kaninene, og no fekk eg sett det. Blir nok ei slik til frøken dings;)

Ha ein flott dag.
Klem:0)

Bo med barn sa...

Hagearbeid er så deilig. Ren rekreasjon:)

mi-rachel sa...

så koselige ting fra Standlykke.

Torilpia sa...

Å så søtt :o)

Er veldig fornøyd med alt jeg har handlet hos bloggedamene her inne jeg .. god service og kjapp levering er vel stikkordene tror jeg :o)

Håper alt er bra med dere - klem!

Krabat sa...

Så nydelig! Jeg elsker Maileg. Du finner dem også på "Sprell" eller "Riktige leker" i Oslo. Heter lille Bea Kajsa? Takk for hilsen!

Krabat sa...

Hei, så artig med Maileg! Du får kjøpt dem på Riktige Leker og Sprell i Oslo. Er det lille Bea som er din Kajsa? Takk for hilsen!

Krabat sa...

Sorry, jeg skrev visst til deg to ganger...

silje-sin sa...

Hentelapp er alltid moro, og spesielt når det er så fine ting i pakken da:) Maileg er nydelig. Ønsker deg en flott kveld! klem fra silje.

Krabat sa...

Åhh, ja jeg har alltid ønsket meg en Kaisa etter den boken, jeg også! To venninner av meg kjøpte førsteutgaven på norsk til meg. Jeg har den på svensk også. Den finnes dessverre ikke på norsk lenger. Håper du har den! Oldemoren til Kaisa (svigerfamilien min) het Kaisa, så da syntes jeg det passet ekstra godt. Min Kaisa heter egentlig Kaisa Louise. Louise er fra min familie. Hvor gammel er din Kajsa?

silje-sin sa...

Hei igjen:) Butikken ligger nok et stykke unna bamble, ca 2,5 time! Dere kan jo ta det som en tur?:) God helg! klem