lørdag 18. april 2009

Reisebrev del 2: BALI

2 - 9 april

Etter en god frokost tok vi oss en liten tur ned til bassenget. Så var det på tide å dra til flyplassen. Bali er neste mål på reisen. :o)Flyturen på 2,5 time gikk bra og vi landet litt over kl 22.00. Det tok litt tid å få ordnet opp VISA/Visum og når vi kom fram til hotellet i elvetiden var vi alle helt utslitte. Så både oss og ungene sovnet med engang vi kom inn på rommet.

Neste morgen fikk vi endelig tid til å se oss litt rundt. Og jeg må jo innrømme at jeg lot meg imponere.... Hotel Grand Mirange er et flott hotell og de som arbeidet her var fantastiske. Vi kommer nok til å reise tilbake hit. De neste dagene ble brukt til soling, bading, spise god mat og bare kose oss sammen. Alle på Bali er utrolig glade i små barn og Mini-Bea ble utrolig populær. Så det er ikke noe vanskelig i det hele tatt å reise hit med barn. :o)
Første gang jeg har tatt ut 1 million i sedler. (1 million Rupiah er verd ca 600 kr)Bali er en flott øy som har mye å by på, men på grunn av at Mini-Bea er så lita valgte vi å holde oss i ro på hotellet. Sikring av barn i bil er ikke så viktig her nede. Og uten bilstol ville vi ikke ta henne med på en tur som ville bety til sammen over 8 timer i en bil. Men neste gang vi kommer hit skal øya utforskes. Gleder meg allerede :o)

Så i steden for å skrive en masse tull får dere heller se noen flotte bilder av hotellet.

Hotellrommet:Soverommet.

Et flott og stort baderom.

En koselig stue.


Her sov Storebror:o)Pyntet til fest:o)

9 april 2009
En sliten prinsesse er ferdig pakket og klar for avreise. :o)


Turen gikk videre tilbake til Singapore. :o)

Klem fra Bea

Ingen kommentarer: