tirsdag 11. november 2008

Julekjolen
I forrige uke var jeg og en god venninne på Sandvika Storsenter.
Vi gikk inn på Kappahl for å titte litt. Og der på veggen hang den, den perfekte julekjolen. Jeg så det for meg, Mini Bea sitte ved juletreet på julaften med den nydelige kjolen på seg. Jeg måtte jo kjøpe den:o) Det rare er at vi så nok kjolen samtidlig og tenkt akkurat det samme begge. hihi Så nå har 2 nydelige prinsesser juleantrekket i orden og 2 stolte mødre gleder seg til å dresse opp sine nydelige døtre til deres aller første jul.... hihi:o) De kommer til å bli så fine Sylvis :o)
Gleder meg til jul.


I år skal vi ikke reise opp til mamma(Trondheim) for å feire jul, men skal feire den hjemme for aller første gang. Gleder meg litt til det. Så nå må det handles julepynt. Jeg har de siste årene hatt dette lille juletre i plast....
Så i år skal vi sage ned et ekte juletre i fra skogen til svigerfar... Det skal bli så koselig.

7 kommentarer:

Guttemamma sa...

Nydelig julekjole!!! Er jo så gøy å få juletøyet i hus!! Her har guttene fått nye klær de og, Bennetton fikk mine penger...:-)
Du,jeg har en utfording til deg, håper det er ok?? Klem, ha en fin dag

Veronica sa...

Kjempe nydelig kjole! :)
Snuppa di blir nok veldig fin med den på.
Blir nok koselig å feire jul hjemme, også er det jo så mye mer stas med ordentlig juletre som lukter jul! :-)

Torilpia sa...

Så nusselig kjole .. :o)

Har hatt en sånn her i huset også - tidligere.

Må vel gå over klærne her og se om fjorårets julestas passer enda - eller om lommeboka må frem!

Skikkelig juletre er jo mye mer stas da - og så enkelt når man har det så lett tilgjengelig. Jeg har tre rett bak huset - så her blir det også ekte tre. Det er så koselig å begynne å feire hos seg selv - selv om jeg synes det er ekstra stas med familien rundt meg. Foreldrene mine har stående invitasjon - men det ser ut som om de føler det er godt å ta kvelden med ro (som om de ikke gjør det ellers liksom .. hehe) hjemme hos seg selv.

Ha en fin onsdag - klem!

Sulvis sa...

For en nydelig julekjole! :) Jeg skulle blogge kjolen, jeg også, men bildet jeg tok ble så dårlig, så det utgikk. Gjør ingenting det, når jeg kan titte innom din blogg og nyte synet.

lillemor sa...

Tusen takk for hilsen på bloggen min, kjempe koselig:)For en nydelig kjole du har funnet da!! Blir nok en skikkelig juleprinsesse:) Nydelig barnerom du har ordnet til barna dine:)
Ha en fin helg:)

henrieta sa...

Så fin kjole du har kjøpt til miniBea:) Veit ikkje kvifor, men slike rødrutete kjolar ER liksom berre jul. Frøken dings har eit skjørt i slikt stoff, og det fekk eg ikkje til å ta fram i sommar, for det sa liksom berre jul når eg såg på det:)

Koseleg blogg du har. Kjempelurt å henge opp lapp ang, tallerkenhylle. Eg var så heldig å finne ei på loftet, men må ha ei til, så kanskje eg skal stele ideen din;)

Ha ein fin kveld:0)

Anettes hus sa...

Hei! Så flott blogg du har!! Fant hit via NIB.

Gangen deres ble kjempe-fin! Likte veggfargen veldig godt!

Ha en fortsatt fin dag:)
Klem Anette