mandag 3. november 2008

Ny uke, nye muligheter

Vil gjerne starte denne mandagen med å gi bort 3 awards til tre flotte bloggere:o)

Malrodiens verden; som inspirerte meg til å lage min egen blogg.
Bloggen hennes er bare helt fantastisk. Malrodien er utrolig kreativ. :o)HJEMME HOS NUSSE; Har en flott blogg som jeg elsker å titte innom. De pusser nå opp et stort hus, og det er utrolig artig å få se før og etter bildene. Nusse har en stil som jeg synes er råstillig. Og huset blir bare finere og finere. Prinsessene våre er begge født i feb 2008. :o)
Og selvfølgelig må jeg gi en awards til GUTTEMAMMAS; som trofast legger igjen kommentarer på bloggen min. Bloggen hennes er blitt så koselig og spennende. Gleder meg bestandig til å titte på de nye innleggene dine. :o)

3 kommentarer:

Guttemamma sa...

KJære, søte deg!!! Takk for award!!!Og kanskje mest av alt, takk for de flotte ordene du skriver, de varmer!! HAr dratt tidlig hjem fra jobb i dag og koser meg med minstemann. Kakao og perling...herlig!! Klem

NUSSE sa...

Hei hei Bea!
Så utrolig koselig å få en award av deg! Nå ble jeg skikkelig glad, tusen takk :-) Kjempehyggelig at du liker bloggen min. Har sett igjennom din blogg nå og jeg synes den virkelig er kjempefin! Skal legge den inn under mine favoritter med en eneste gang, for her vil jeg følge med!

Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Gamlå sa...

Gratulere så masse med awarder!!

Ha en fin kveld hilsen Gamlå