torsdag 20. november 2008

Så var permisjonen snart over.........

De siste dagene har det ikke blitt så mye tid til bloggen min. Mini Bea har blitt en meget aktiv liten frøken og det er ikke så lett å få tid ved pc'en lenger.
Hvor ble det av fødselspermisjonen min? Den 27 november begynner jeg på jobb igjen. Og den klisjeen om at tiden går så alt for fort... Vel den er sann!!
Jeg prøver nå å nyte de siste dagene jeg har igjen av permisjonen.Gruer meg til å være borte fra jenta mi.:o(
Heldigvis skal pappan være hjemme med henne i nesten 11 uker:o) Det er litt trist i grunnen at vi ikke har det slik som i Sverige. Der er det vanlig å være hjemme med barna til de har blitt 1 år. Slik skulle det ha vært i Norge også....


4 kommentarer:

Guttemamma sa...

HUff og huff, ikke gøy det der. Iallefall om en egentlig ønsker å være hjemme lenger..men flott at pappa'n og du deler!! Jeg har vært superpriviligert og vært hjemme to år med hver av de to yngste...,og jobbet mye deltid! Men det går så bra så,og så skal hun jo kose seg lenge hjemme med pappa!! klem

tinemor sa...

Ja, det er så trist, -tiden går så fort!!!
Nyt de sistedagene og timene av permisjonen.

Og ja, -jeg kan godt lage en slik pute på bestilling!
Jeg tar kr 300,- med fyll.
Bare si i fra om du vil ha en, så begynner jeg å lage en
;-)

Bea's verden sa...

Vi har ikke delt permisjonen. Vi har tatt ut 80 % perm med 100% lønn. I tillegg til de 6 ukene med pappaperm har sambo spart på feriedager og avspassering slik at han kan være hjemme litt lenger med prinsessa si. Snille mannen min. ;o)

Trine ;) sa...

Dumt med slike permisjoner som går alt for fort! Jeg er godt over halvveis i min, og liker det ikke! Godt at pappaen er hjemme noen uker til da i alle fall! Håper det går greit å begynne på jobb igjen da. Lykke til! Fin blogg du har, forresten!