onsdag 5. november 2008

Mine prosjekter :o)

Jeg kommer hele tiden på nye prosjekter.... Det tar liksom aldri slutt. Noen prosjekter ser aldri dagens lys, andre blir liggende halvferdig i et mørkt skap. Men heldigvis er det en del som blir ferdig. :o)
I forrige uke bestemte jeg meg for å hekle et teppe til mini Bea. Og det er jo greit nok tenker vel de fleste. Men min familie lo litt av mine ambisjoner.. Jeg har nemmelig aldri heklet før.....
Men med motet på topp dro jeg til en butikk som selger både mønster og garn. Plukket ut dette teppet:o)


Så ved hjelp av bildeforklaringene i mønsterheftet og mamma på telefonen fikk jeg til min første heklelapp. Gjett om jeg var stolt. :o) Jeg hekler nå et dukketeppe til å ha i en dukkeseng. Det greit å øve seg litt før jeg starter på sengeteppet. Lappene hekles på akkurat samme måte, men isteden for å bruke heklenål 6 og dobbeltgarn bruker jeg nål 3 og enkelt garn.For 2 uker siden hang jeg opp denne lappen på nærbutikk vår.

På torsdagen ringte det en trivelig mann til meg. Han hadde 2 tallerkenhyller han ikke hadde bruk for. :o)
Så for 150 kr ble disse mine. HURRA!!
Nå skal begge males hvite. Tallerkenhyllen med 2 rader skal mini Bea ha på sitt rom. Den med kun 1 ra skal vi kappe litt av slik at den ikke blir så lang. Storebror skal få den. :o) Skal seff legge ut bilder når de er ferdig malt. :o)


Jula nærmerer seg og det er på tide å tenke på julegaver.
Jeg er alt ferdig med alle merklappene. Det er så mye koseligere å lage lappene selv. Gleder meg til å pakke inn julegavene. :o)

5 kommentarer:

Sulvis sa...

Som du står på! Kan du komme hit og fikse litt også??

Gleder meg alltid over å titte innom den herlige bloggen din! :)

Bea's verden sa...

Så snill du er Sulvis. Gleder meg til å treffe dere i dag.:o)

Kari Ann sa...

Heisan:) Boksene kjøpte jeg i sverige i sommer, men jeg vet de har hatt dem hos Linneashage .no
klem Kari Ann

rod i hob sa...

Nydelige farger i hekla teppet! Så flink du e :-)

Lillesøs sa...

Heklelappene ble fine de søs. :) Er faktisk veldig imponert av deg. ;) Gleder meg til neste mandag, når jeg får komme å se både gang, hekling og barnerom. :D